Avtoradio Blaupunkt Las Vegas 690 DAB World

479,00 

Zaloga: Na zalogi

Šifra: LasVegas690DABWorld Kategoriji: ,

Multimedijski radio Blaupunkt Las Vegas 690DAB World je nova verzija že dobro preizkušenih multimedijskih radiev. Radio vsebuje digitalni sprejemnik DAB+, dab antene ni  v kompletu pri radiu. Vso medijsko vsebino lahko predvajate iz usb naprav ali sdhc kartic ali pa nanj priklopite kakršnikoli zunanji predvajalnik preko aux-vhoda. S svojim velikim 6,75″ palčnim zaslonom občutljivim dotik vam omogoča enostavno upravljanje glasbenih, video in slikovnih posnetkov. Integrirani prostoročni sistem vam preko Bluetooth povezave zagotavlja sproščeno in varno vožnjo, lahko pa brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Radio omogoča tudi enostavnejše parkiranje z uporabo opcijske vzvratne kamere. Radio ima vgrajen kvaliteten ojačevalnik moči 4x45W, zvok si lahko nastavljate preko 10-steznega izenačevalnika zvoka. Za vse, ki bi radi to zvokovno še nadgradili pa je tu izhod za priklop dodatnih ojačevalnikov (spredaj, zadaj, sub). Na radio lahko priklopite opcijsko tudi dodatni zaslon za zabavo vaših sopotnikov.

V našem podjetju vam nudimo tudi strokovno montažo. Če pa potrebujete dodaten nasvet pri izbiri, pa nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Proizvajalec

Blaupunkt

Model

Las Vegas 690DAB World

Velikost

2-din

Izhodna moč (W)

4 x 50

Bluetooth

Da

Zaslon

9" WVGA

Podprti formati

MPEG, AVI, RM, ASF, MP4, Mkv, MP3, FLAC, APE, WMA

Tuner

RDS AM/FM/DAB+

USB input

Spredaj

Garancija v letih

2

Ostalo

Bluetooth: vgrajen vmesnik za prostoročno telefoniranje, prenos imenika, 2 mikrofona (vgrajen spredaj + zunanji), A2DP (prenos glasbe preko Bluetooth) iPod: preko sprednjega AV vhoda iPhone: prenos

Shopping Cart