Multimedijski predvajalnik Alpine iLX-F115D

999,00 

Zaloga: Na zalogi

Opis

Alpine ILX-F115D je vrhunski digitalni medijski sprejemnik, zasnovan za tiste, ki zahtevajo najboljšo izkušnjo zabave v avtomobilu. Ta napredna glavna enota se ponaša z elegantno, moderno zasnovo, ki se brezhibno integrira v vsako armaturno ploščo vozila. ILX-F115D z velikim 11-palčnim kapacitivnim zaslonom na dotik ponuja intuitiven vmesnik visoke ločljivosti, s katerim je krmarjenje po vaši glasbeni in medijski zbirki preprosto.

Ena od ključnih značilnosti Alpine ILX-F115D je njegova združljivost z Apple CarPlay in Android Auto, kar vam omogoča dostop do vseh vaših najljubših aplikacij, glasbe in sporočilnih storitev neposredno iz sprejemnika. To pomeni, da lahko kličete, pošiljate sporočila in poslušate svoje najljubše melodije, ne da bi morali umakniti pogled s ceste.

ILX-F115D ponuja tudi široko paleto zvočnih funkcij za izboljšanje vaše izkušnje poslušanja. Z vgrajenim digitalnim signalnim procesorjem, 9-pasovnim parametričnim izenačevalnikom in časovnim popravkom lahko natančno prilagodite svoje zvočne nastavitve, da ustrezajo vašim željam. Poleg tega sprejemnik podpira predvajanje zvoka visoke ločljivosti do 24-bitov/96 kHz, tako da lahko uživate v glasbi z osupljivimi podrobnostmi in jasnostjo.

Alpine ILX-F115D poleg svojih impresivnih zvočnih funkcij vključuje tudi vrsto naprednih možnosti povezovanja. Z vgrajenim Bluetoothom lahko preprosto brezžično pretakate glasbo iz pametnega telefona ali druge združljive naprave. Sprejemnik podpira tudi satelitski radio SiriusXM (z ločenim sprejemnikom) in ima vrata USB za predvajanje glasbe s pogona ali druge zunanje naprave.

Namestitev Alpine ILX-F115D je preprosta, zahvaljujoč njegovi kompaktni velikosti in preprostemu kabelskemu snopu. Enota vključuje različne možnosti namestitve in jo je mogoče prilagoditi tako, da ustreza večini vozil, ne da bi potrebovali dodatne adapterje ali pasove.

Na splošno je Alpine ILX-F115D odlična izbira za vse, ki iščejo vrhunski digitalni medijski sprejemnik, ki združuje napredne zvočne funkcije z najsodobnejšo povezljivostjo in elegantno, sodobno obliko. Ne glede na to, ali ste ljubitelj glasbe, avdiofil ali samo nekdo, ki želi najboljšo izkušnjo zabave v avtomobilu, bo ILX-F115D zagotovo navdušil.

Vse karakteristike si lahko pogledate na uradni strani:

https://www.alpine.si/p/Products/head-units/ilx-f115d

Tehnični podatki

Proizvajalec

Alpine

Model

iLX-F115D

Velikost

1-din

Izhodna moč (W)

4 x 50

Bluetooth

Da

Osvetlitev

RGB

Tuner

RDS

USB vhod

Zadaj

Garancija v letih

1

Zadnje ogledani artikli

Shopping Cart