-6%

Navigacija in multimedijski predvajalnik Alpine X903D-DU2

1.599,00 

Zaloga: Na zalogi

Šifra: X903DDU2 Kategorije: , ,

Opis

Avtoradio Alpine X903D-DU2 je predstavnik linije za avtodome Alpine Style 3. generacije, namenjen vozilom Fiat Ducato III, Citroën Jumper II in Peugeot Boxer II. X903D-DU odlikuje ogromen 9-palčni zaslon na dotik, ki je nameščen na armaturni plošči in je popolnoma dosegljiv z voznikovega sedeža. Značilnost tega modela je vertikalna vrtljivost zaslona. Tako je varen in enostaven  za pregled in upravljanje tako radia in navigacije kot ostalih funkcij, ki jih ponuja s strani voznika in sovoznika.

3. generacija vključuje tudi nove, izboljšane potenciometre  za enostaven nadzor glasnosti in iskanje radijskih postaj ter še neposreden gumb za dostop do kamere. Izboljšani so tudi kabelski snopi z namenom hitrejše in lažje namestitve avtoradija.

Avtoradio X903D-DU2 ima navigacijski sistem iGo Primo NextGen z vnaprej nameščenimi kartami TomTom za 48 držav s 3 letno brezplačno posodobitev zemljevidov. Samo navigacijo lahko profilirate glede na avtodom in sicer z ročnim vnosom lastnosti avtodoma ali izberete že prednastavljen profil (velikosti: S / M / L).To pomeni, da bodo predlagane samo ustrezne poti za vaš določen avtodom. Prav tako lahko enostavno namestite dodatne baze podatkov za vaše potrebe kampiranja, prav tako pa je združljiv z Apple CarPlay in Android Auto. Avtoradio X903D-DU je možno povezati tudi z volanskimi kontrolami (npr. za glasnost…). Prav tako se ga lahko nadgradi v HDR sistem kamer. Zaradi Bluetooth-a je mogoča povezava z vašimi telefoni. Z ostalimi Alpine rešitvami se ga lahko enostavno nadgradi v DVB-T digitalno tv.

Karakteristike:

  • Radijski sprejemnik AM/FM ter DAB+
  • RDS (PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT DAB Tuner)
  • BLUETOOTH V3.0 + EDR
  • Integriran mikrofon
  • Glasovno vodena navigacija iGo Primo NextGen (TomTom za 48 držav) USB povezava
  • Izhodna moč: 4 x 50 W
  • Zaslon: 9′′  WVGA visoka resolucija
  • koda za zaščito
  • HDMI vhod: 720p/480p/VGA

Tehnični podatki

Proizvajalec

Alpine

Model

X903D-DU2

Velikost

2-din

Izhodna moč (W)

4 x 50

Bluetooth

Da

Zaslon

9" WVGA

Tuner

RDS AM/FM/DAB+

USB vhod

Spredaj

Garancija v letih

1

Ostalo

Velikost ogrodja: 178 x 50 x 164 mm

Shopping Cart