Avtoradio Alpine UTE-200BT

119,00 

Zaloga: Na zalogi

Šifra: UTE-200BT Kategoriji: ,

Opis

Alpine UTE-200BT je vsestranski in zmogljiv digitalni medijski sprejemnik, ki ponuja vrsto naprednih funkcij in visokokakovostno predvajanje zvoka. Njegova povezljivost Bluetooth vam omogoča preprosto pretakanje glasbe iz vašega pametnega telefona ali druge naprave, ki podpira Bluetooth, kot tudi prostoročno telefoniranje in dostop do funkcij vašega telefona neposredno s kontrolniki sprejemnika.

Sistem podpira tudi vrsto zvočnih kodekov, vključno s FLAC in MP3, kar vam omogoča, da uživate v visokokakovostnem predvajanju zvoka ne glede na format. 3-pasovni parametrični izenačevalnik in visokoprepustni/nizkoprepustni filtri vam prav tako omogočajo, da zvočne nastavitve prilagodite svojim natančnim željam in uživate v vrhunski izkušnji poslušanja.

Sprednja vrata USB olajšajo povezovanje in polnjenje vašega pametnega telefona ali drugih naprav USB, medtem ko 3,5 mm pomožni vhod omogoča povezavo drugih zvočnih virov, kot je MP3 predvajalnik ali druga prenosna naprava. Sistem vključuje tudi AM/FM radio z RDS, kar vam omogoča, da ostanete povezani z vašimi najljubšimi radijskimi postajami, ko ste na poti.

Uporabniku prijazen vmesnik z velikim zaslonom in enostavnimi kontrolami olajša navigacijo in nadzor glasbe in drugih funkcij na poti. Sistem vključuje tudi možnosti prilagajanja barv zaslona in gumbov, kar vam omogoča, da se ujemate z notranjostjo vašega avtomobila ali vašim osebnim stilom.

Namestitev Alpine UTE-200BT je prav tako preprosta in enostavna, zahvaljujoč njegovi kompaktni zasnovi in ​​kabelskem snopu plug-and-play, ki omogoča enostavno integracijo v večino avtomobilov brez potrebe po dodatnih adapterjih ali ožičenju. Na splošno je Alpine UTE-200BT odlična izbira za vsakogar, ki išče zmogljiv in vsestranski digitalni medijski sprejemnik, ki zagotavlja visokokakovostno predvajanje zvoka, napredne funkcije in intuitivne kontrole.

  • Bluetooth povezljivost za brezžično pretakanje glasbe in prostoročno telefoniranje
  • Visokokakovostno predvajanje zvoka s podporo za kodeke FLAC in MP3
  • 3-pasovni parametrični izenačevalnik in visokoprepustni/nizkoprepustni filtri za napredno obdelavo zvoka
  • Sprednja vrata USB za polnjenje in povezovanje naprav USB
  • 3,5 mm pomožni vhod za priklop drugih avdio virov
  • AM/FM radio z RDS, da ostanete povezani z vašimi najljubšimi radijskimi postajami
  • Uporabniku prijazen vmesnik z velikim zaslonom in preprostimi kontrolami
  • Možnosti prilagajanja barv zaslona in gumbov

Vse karakteristike si lahko pogledate na uradni strani:

https://www.alpine.si/p/Products/SingleView/UTE-200BT

Tehnični podatki

Proizvajalec

Alpine

Model

UTE-200BT

Velikost

1-din

Izhodna moč (W)

4 x 50

Bluetooth

Da

Osvetlitev

RGB

Zaslon

14-segmentni

Podprti formati

MP3, WMA, AAC, FLAC

Tuner

FM / MW / LW

USB vhod

Spredaj

Garancija v letih

2

Shopping Cart