info@caraudioempire.com / 041 912 188

Kondenzator Caliber CAPIQ

Šifra: capiq

Razpoložljivost: Na zalogi

Redna cena: 50,00 €

Akcijska cena 45,00 €

Strokovna montaža

Vse komponente vam tudi vgradimo

Brezplačno svetovanje

041 912 188 / info@caraudioempire.com

Hitra in zanesljiva dostava

Večino artiklov odpošljemo takoj iz zaloge

Hiter nakup brez registracije

Za nakup ni nujno potrebna registracija

Menjava ali vračilo v roku 14 dni

Artikel, ki ne ustreza vzamemo nazaj


Karakteristike

Karakteristike

Garancija v letih 1

Opis

Opis

Močna ozvočenja potrebujejo veliko količino energije, posebej v špicah, ko udari bas. Ker je akumolator ni sposoben dostaviti, se pojavi padec električne napetosti, zaradi katerega zvok postane nedefiniran, basi niso več močni in dinamika pade. Zaradi padca napetosti ojačevalec ne more razviti končne moči. Kondenzator je v avtoakustičnem sistemu zaloga energije, ki se lahko zelo hitro sprosti. Tako ojačevalcu dostavi d ovolj električnega toka, ko ga le-ta najbolj potrebuje. Zvok bo ob uporabi kondenzatorja glasnejši, lepše definiran, hkrati pa ne bo prišlo do popačenj signala, ki so lahko usodni za zvočnik. Kondenzator Caliber CAPIQ je kondenzator s kapaciteto 1 farad in bodo zanj ojačevalci s 500 ali več RMS moči lahek zalogaj. Za kvalitetno reprodukcijo zvoka je eden glavnih elementov avtoakustičnega sistema.

Dostava / plačila

Načini plačila:

- PO POVZETJU Z GOTOVINO: plačilo opravite z gotovino ob dostavi paketa na vaš naslov. Pri plačilu nimate nobenih dodatnih stroškov, saj jih krijemo mi.

- PO PREDRAČUNU: po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun s podatki za plačilo. Takoj, ko bo predračun plačan bomo naročilo sprovedli in vas tudi obvestili o predvidenem roku dostave.

- PAYPAL PLAČILO: plačilo preko ponudnika Paypal storitev na hiter in varen način. Po oddaji naročila boste preusmerjeni na Paypal, kjer opravite plačilo.

- ONLINE PLAČILO: plačilo preko spleta s kreditno kartico (Mastercard, Visa).

- PLAČILO Z GOTOVINO ALI S KARTICO: ob osebnem prevzemu na našem naslovu Vipotnikova 9, Ljubljana Šmartno.

- PLAČILO NA OBROKE: plačilo na obroke (12 mesecev) je možno v naši poslovalnici s karticami Diners, American express in Mastercard od NLB.

 

Dostava paketov:
 
Pakete dostavljamo z GLS dostavno službo. Strošek dostave je enoten in znaša 2,90€. Za naročilo nad 250,00€ pa je dostava brezplačna. V kolikor je artikel na zalogi bo na vaš naslov dostavljen v roku 1-2 dni, po oddaji naročila vas bomo še obvestili o predvidenem dnevu dostave. Na dan pošiljanja pa boste tudi obveščeni in naslednji dan bo paket že pri vas.  Dostavo paketa lahko naročite tudi na vaše delovno mesto ali kateri drug naslov na katerem boste paket lahko prevzeli v dopoldanskem času.

Osebni prevzem:

Naročilo lahko prevzamete tudi osebno na našem naslovu Kajakaška cesta 40a, 1211 Ljubljana Šmartno.