info@caraudioempire.com / 041 912 188

Navigacijski enota za multimedijske naprave Alpine NVE 300

Šifra: nve300

Razpoložljivost: Na zalogi

379,00 €

Strokovna montaža

Vse komponente vam tudi vgradimo

Brezplačno svetovanje

041 912 188 / info@caraudioempire.com

Hitra in zanesljiva dostava

Večino artiklov odpošljemo takoj iz zaloge

Hiter nakup brez registracije

Za nakup ni nujno potrebna registracija

Menjava ali vračilo v roku 14 dni

Artikel, ki ne ustreza vzamemo nazaj


Opis

Opis

Navigacijska enota za multimedijske naprave Alpine NVE 300 vas bo na poti preprosto navdušila. Na samo, da vam bo pomagala na poti v neznano, ob svoji univerzalni obliki ga boste lahko namestili kamorkoli v vašem avtomobilu.

Navigacijska enota Alpine NVE 300 uporablja Alpine OnPoint Advanced GPS Positioning. To pomeni da ne bo zgubil stika s svetom, le boste zapeljali v predor ali če se boste peljali okoli ogromnih stavb. Natančen ter pregleden, a klub temu preprost meni vas bo naravnost navdušil, podpira pa tudi multimedijske zaslone z touch zaslonom. Imate možnost nastavitve zvočnega usmerjenja, da boste svoj pogled osredotočili na cesto.

Odličen modul, ki ne sme manjkati v vašem avtomobilu, če ste veliko na poti po novih poteh.

Dostava / plačila

Načini plačila:

- PO POVZETJU Z GOTOVINO: plačilo opravite z gotovino ob dostavi paketa na vaš naslov. Pri plačilu nimate nobenih dodatnih stroškov, saj jih krijemo mi.

- PO PREDRAČUNU: po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun s podatki za plačilo. Takoj, ko bo predračun plačan bomo naročilo sprovedli in vas tudi obvestili o predvidenem roku dostave.

- PAYPAL PLAČILO: plačilo preko ponudnika Paypal storitev na hiter in varen način. Po oddaji naročila boste preusmerjeni na Paypal, kjer opravite plačilo.

- ONLINE PLAČILO: plačilo preko spleta s kreditno kartico (Mastercard, Visa).

- PLAČILO Z GOTOVINO ALI S KARTICO: ob osebnem prevzemu na našem naslovu Vipotnikova 9, Ljubljana Šmartno.

- PLAČILO NA OBROKE: plačilo na obroke (12 mesecev) je možno v naši poslovalnici s karticami Diners, American express in Mastercard od NLB.

 

Dostava paketov:
 
Pakete dostavljamo z GLS dostavno službo. Strošek dostave je enoten in znaša 2,90€. Za naročilo nad 250,00€ pa je dostava brezplačna. V kolikor je artikel na zalogi bo na vaš naslov dostavljen v roku 1-2 dni, po oddaji naročila vas bomo še obvestili o predvidenem dnevu dostave. Na dan pošiljanja pa boste tudi obveščeni in naslednji dan bo paket že pri vas.  Dostavo paketa lahko naročite tudi na vaše delovno mesto ali kateri drug naslov na katerem boste paket lahko prevzeli v dopoldanskem času.

Osebni prevzem:

Naročilo lahko prevzamete tudi osebno na našem naslovu Kajakaška cesta 40a, 1211 Ljubljana Šmartno.