info@caraudioempire.com / 041 912 188

Multimedijski predvajalnik Alpine iLX-W650BT

Šifra: iLX-W650BT

Razpoložljivost: Na zalogi

499,00 €

Strokovna montaža

Vse komponente vam tudi vgradimo

Brezplačno svetovanje

041 912 188 / info@caraudioempire.com

Hitra in zanesljiva dostava

Večino artiklov odpošljemo takoj iz zaloge

Hiter nakup brez registracije

Za nakup ni nujno potrebna registracija

Menjava ali vračilo v roku 14 dni

Artikel, ki ne ustreza vzamemo nazaj

Opis

Multimedijski predvajalnik Alpine iLX-W650BT deluje brezhibno v povezavi s pametnimi telefoni, ne glede na to ali za povezovanje uporabljajo Apple CarPlay ali Android Auto. S svojim velikim, 7-palčnim WVGA zaslonom z visoko ločljivostjo, ponuja uporabnikom pametnih telefonov vse funkcije, ki so potrebne za brezskrbno uživanje v vožnji. Funkcija hitrega polnjenja za pametne telefone zagotavlja, da bodo vaše naprave hitro napolnjene, medtem ko dovršeni Bluetooth zagotavlja varnejšo vožnjo s funkcijo prostoročnega telefoniranja, za vse potnike v vozilu pa obilo zabave ter glasbenih užitkov s pretakanjem glasbe iz njihovih pametnih telefonov.
Namestitvena globina enote od le 6 cm omogoča namestitev tudi v vozilih, katerih prostor za namestitev radija ni polne DIN velikosti. Še več! Alpine je za ljubitelje močnega in kakovostnega zvoka ustvaril 4-kanalni ojačevalec KTA-450, ki lahko do petkrat poveča jakost zvoka! Obe enoti se lahko enostavno skupaj namestijo v kompakten paket, ki se prilega v prostor velikosti 2DIN. Ta dizajn je dobil tudi laskavo nagrado »Best of CES 2019«.

iLX-W650BT_KTA-450

Karakteristike

Model iLX-W650BT
Velikost 2-din
USB vhod Zadaj
Bluetooth Da
Podprti formati glasbene datoteke MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV; video datoteke MP4, AVI, WMV, MOV; foto datoteke JPG, PNG, BMP, shranjene na USB flash pogonu
Radijski sprejemnik AM, FM
Zaslon 7-palčni WVGA zaslon z visoko ločljivostjo
Uradna spletna stran proizvajalca http://www.alpine.si/p/Products/SingleView/iLX-W650BT
Garancija v letih 1