info@caraudioempire.com / 041 912 188

Avtoradio Alpine CDE-W296BT

Šifra: CDE-W296BT

Razpoložljivost: Na zalogi

249,00 €

Strokovna montaža

Vse komponente vam tudi vgradimo

Brezplačno svetovanje

041 912 188 / info@caraudioempire.com

Hitra in zanesljiva dostava

Večino artiklov odpošljemo takoj iz zaloge

Hiter nakup brez registracije

Za nakup ni nujno potrebna registracija

Menjava ali vračilo v roku 14 dni

Artikel, ki ne ustreza vzamemo nazaj

Opis

Dvodinski avtoradio Alpine CDE-W296BT z velikim dvovrstičnim LCD zaslonom je enota, ki ponuja predvajanje MP3, WMA, AAC datotek z CD-jev ali preko USB (priklop ključka, Android ali iPhone/iPod) ali AUX vhoda, ki se priročno nahajata na sprednji strani. Z močjo 4 x 50W Advanced Power IC bo iz vaših zvočnikov iztisnil neverjetno čist in glasen zvok.

Alpine CDE-W296BT ima vgrajen tudi Bluetooth+ sistem, ki vam omogoča enostavno prostoročno telefoniranje. V povezavi z zmogljivim mikrofonom ter funkcijo odstranjevanja zunanjega šuma, bodo vaši klici kristalno čisti. Poleg tega lahko sedaj preko Bluetootha tudi predvajate glasbo s prikazom predvajane skladbe in izvajalca, vidite SMS text message opozorilo, signal gsm storitev ter informacijo o bateriji vašega mobilnika. V kolikot imate na vašem iPhone/Android telefonu naloženo aplikacijo Tunelt, vas bo radio, ob priklopljenem telefonu, varno opozarjal tudi na Facebook sporočila, komentarje slik in objave na časovnici. Omogočeno je tudi enostavno "všečkanje" sporočil z enostavnim pritiskom na gumb. 

Alpine CDE-W296BT je odlična izbira, v kolikor imate prostor za dvodinsko enoto in zahteven poslušalec, saj je poleg 9-steznega izenačevalnika zvoka na voljo še 24-bitni DA pretvornik, 6-kanalno časovno korekcijo in 3-way kretnice. Poleg tega, pa vam CDE-W296BT nudi tudi možnost izbire med 150.000 barvnimi kombinacijami osvetlitve tipk in zaslona.

Karakteristike

Model CDE-W296BT
Velikost 2-din
USB vhod Spredaj
Bluetooth Da
Izhodna moč (W) 4x50
Radijski sprejemnik FM Tuner, MW Tuner, LW Tuner, RDS Functions: TA, TP, AF,CT, PTY, EON, Radio Text+, PTY (Programme Type) Display
Barva osvetlitve Variable RGB Illumination Buttons, Variable RGB Color Display
Zaslon 14 Segments RGB LCD Display, 2 Lines
Uradna spletna stran proizvajalca http://www.alpine.si/p/Products/head-units5
Garancija v letih 2