-5%

Avtoradio Pioneer SPH-DA160DAB

350,00 

Zaloga: Na zalogi

Šifra: SPH-DA160DAB Kategorije: , ,

Mechafree 6,8-palčni kapacitivni multimedijski predvajalnik z zaslonom na dotik z enostavno povezljivostjo s pametnim telefonom prek preprostega kabla USB, ki podpira združljive aplikacije, vključno z Apple CarPlay, Android Auto in USB Mirroring za Android. Bluetooth, DAB/ DAB+ digitalni radio, 13-pasovni GEQ, napredne zvočne funkcije in vrhunska kakovost zvoka.

Apple CarPlay Je pametnejši, varnejši in bolj zabaven način uporabe vašega iPhone® v avtomobilu. Apple CarPlay omogoča uporabnikom iPhonov neverjetno intuitiven način klicanja, uporabe Zemljevidov, poslušanja glasbe in dostopa do sporočil z eno samo besedo ali dotikom. Apple CarPlay zahteva iPhone 5 ali novejši z najnovejšo različico iOS.

Android Auto Razširi platformo Android v avtomobil na način, ki je namensko ustvarjen za vožnjo, in vam samodejno prinese koristne informacije ter jih organizira v preproste kartice, ki se prikažejo ravno takrat, ko jih potrebujete. Zasnovan je tako, da zmanjša motnje, tako da lahko ostanete osredotočeni na pot pred vami. Android Auto je združljiv s telefoni Android z operacijskim sistemom Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim. Android Auto morda ni na voljo v vseh napravah in ni na voljo v vseh državah ali regijah.

DAB+ Uživajte v udobju poslušanja vaših najljubših radijskih postaj v kristalno čisti digitalni kakovosti zahvaljujoč vgrajenemu digitalnemu radijskemu sprejemniku.

Bluetooth® Upoštevajte lokalne predpise o vožnji z vgrajenim Bluetooth (HFP). Prostoročno klicanje s širokopasovnim govorom, brezžično pretakanje zvoka (A2DP) z iskanjem izvajalcev, albumov in pesmi, preprosto združevanje in nadzor zvoka (AVRCP), brezžična tehnologija Bluetooth® je naredila življenje v vozilu varnejše in priročnejše.

Več-barvna osvetlitev Zaslon in osvetlitev tipk uskladite z notranjo osvetlitvijo vašega vozila z vrsto neskončnih barvnih kombinacij.

Proizvajalec

Pioneer

Model

SPH-DA160DAB

Velikost

2-din

Izhodna moč (W)

4 x 50

Bluetooth

Ne

Osvetlitev

RGB

Zaslon

6.8"

Podprti formati

MP3, WMA, AAC, WAV and FLAC audio files, H.264, MKV, FLV, MPEG4, MPEG2 (PS) and TS video files in Full HD

Tuner

DAB+

USB input

Zadaj

Garancija v letih

1

Shopping Cart