info@caraudioempire.com / 040 306 911

Pogoji poslovanja spletne trgovine Caraudioempire.com

Dostava paketov
 
Pakete dostavljamo z GLS dostavno službo. Strošek dostave je enoten in znaša 2,90€. Za naročila nad 250,00€ je dostava brezplačna. V kolikor je artikel na zalogi bo na vaš naslov dostavljen v roku 1-2 dni, po oddaji naročila vas bomo še obvestili o predvidenem dnevu dostave. Na dan pošiljanja pa boste tudi obveščeni in naslednji dan bo paket že pri vas.  Dostavo paketa lahko naročite tudi na vaše delovno mesto ali kateri drug naslov na katerem boste paket lahko prevzeli v dopoldanskem času.
 
Načini plačila
 
- PO POVZETJU Z GOTOVINO: plačilo opravite z gotovino ob dostavi paketa na vaš naslov. Pri plačilu nimate nobenih dodatnih stroškov, saj jih krijemo mi.
 
- PO PREDRAČUNU: po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun s podatki za plačilo. Takoj, ko bo predračun plačan bomo naročilo sprovedli in vas tudi obvestili o predvidenem roku dostave.
 
- PAYPAL PLAČILO: plačilo preko ponudnika Paypal storitev na hiter in varen način. Po oddaji naročila boste preusmerjeni na Paypal, kjer opravite plačilo.
 
- ONLINE PLAČILO: plačilo preko spleta s kreditno kartico (Mastercard, Visa).
 
PLAČILO Z GOTOVINO ALI KARTICO: ob osebnem prevzemu na našem naslovu Kajakaška cesta 40a, Ljubljana Šmartno.
 
PLAČILO NA OBROKE: plačilo na obroke je možno v naši poslovalnici s karticami Diners, American express in Mastercard od NLB.
 
Vračilo artiklov
 

Menjava ali vračilo artikla je hitra in enostavna. V primeru menjave nimate nobenih dodatnih stroškov, menjavo pa opravite kar doma na vašem naslovu ob prevzemu novega paketa. V primeru vračila brez menjave, pa nam morate paket poslati nazaj s pošto.

Menjava ali vračilo je možno v roku 30 dni od prejema naročenega artikla.

Postopek vračila artikla brez zamenjave:

V kolikor želite naročeni artikel samo vrniti, morate le tega oddati na pošti in ga poslati nazaj na naš naslov (Kintaro mediji d.o.o., Kajakaška cesta 40a, 1211 Ljubljana Šmartno). Predhodno nas o menjavi obvestite na email naslov info@caraudioempire.com in nam sporočite tudi številko računa, na katerega vam vrnemo celotno kupnino takoj, ko prejmemo vrnjeni paket. Vračilo kupnine ponavadi opravimo še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan.

Menjava ali vračilo je možna samo v primeru, da artikel nima znakov uporabe in je v originalni embalaži. 

Za dodatna vprašanje nas lahko tudi pokličete na 041 912 188 in z veseljem vam bomo razložili morebitne nejasnosti.

 

Splošni pogoji
 
Cene:
Vse cene v spletni trgovini so z vključenim 22% DDV-jem. Cene veljajo v trenutnu oddaje naročila in nimajo vnaprej določenega roka veljavnosti. Zaradi narave poslovanja se cene lahko spreminjajo dnevno. Trudimo se, da so vse cene ažurirane in ne prihaja do odstopanja od siceršnje prave vrednosti. V kolikor pa se zgodi, da cena ob trenutku oddaje naročila ni pravilna, bomo kupcu omogočili odstop od pogodbe.
 
Kode za popust:
Večkrat bomo strankam omogočili popuste na določene artikle ali na vse artikle v trgovini. Popust bo jasno označen in posredovan z določeno kodo za popust. Popusti se ne seštevajo, kodo pa je možno uporabiti ob vsakem ponovnem naročilu, v kolikor je koda še veljavna. Kodo za popust vpišete v košarici pri postopku nakupa. Takoj, ko kodo potrdite se cena zmanjša za določen procent popusta. Kodo za popust lahko objavimo na spletni strani ali pošljemo stranki kot promocijski material preko emaila, oziroma fizično s paketom z kupljenim blagom. 
 
Politika zasebnosti
 
Upravitelj spletne trgovine Caraudioempire.com, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:
- ime in priimek
- naslov in kraj bivanja
- naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime)
- kontaktno telefonsko številko
- geslo v šifrirani obliki
- ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini Caraudioempire.com
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko z vašim strinjanjem shranimo tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na šem strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj spletne trgovine Caraudioempire.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, kontaktno telefonsko številko in email naslov na katerega dostavna služba pošle obvestilo o paketu. Z uporabnikom, ki opravi naročilo bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Podatki, ki jih Caraudioempire.com zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Caraudiempire.com.
 
Pretekla naročila
 
V kolikor opravite registracijo in s tem ustvarite svoj nakupovalni račun, lahko v vsakem trenutku pregledujete vaše pretekle nakup, spreminjate osebne podatke, geslo in druge podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji.
 
Podatki podjetja
 
Kintaro Mediji, spletne storitve in spletna prodaja d.o.o.
Vipotnikova 9
1211 Ljubljana Šmartno
Lokacija trgovine: Kajakaška cesta 40a, 1211 Ljubljana-Šmartno
E-pošta: info@caraudioempire.com
Telefon: 041 912 188
TR pri NLB: 02032-0013525344
IBAN: SI56 0203 2001 3525 344
ID za DDV.: SI56610572
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5592453
Št. vložka pri Okrajnem sodišču v Ljubljani: 11639200
vklopi-razum-zahtevaj-racun